Pages

Mar 16, 2012

Ijazah Pendidikan Awal Kanak-kanak


Assalamualaikum..
Akhirnya, berjaya juga aku meng'upload' video ni kat You Tube..
Sebelum ni bukan main jenuh lagi tunggu nak siap.
pagi ni dengan menggunakan internet berkelajuan tinggi
dan mengambil masa hanya selama 5 minit
video ni di publish di youtube



Video ni merupakan rangkuman aktivti kami semester lepas
kami pergi ke Cameron Highland yang konon-konon nya wat projek assigment
tapi kebanyakan kami menganggap kami hanya melancong hehe
tapi kami bawa balik pengalaman yang berharga dan berguna untuk kami gunakan semasa pengajaran nanti

Selain itu, kami juga telah diberi tugas untuk menganjurkan dan mengorganisasikan Konvokesyen untuk Tadika dan Taska UPSI
Masa tu memang tidak cukup tidur kami dibuatnya
Ada yang terpaksa pulang awal dari cuti pertengahan semester untuk meyelesaikan tugas tersebut
Namun, yang paling penting, majlis tersebut berjalan lancar dan berjaya pada hemat kami

Ada lagi satu event iaitu malam makan-makan
Kiranya seperti berkumpul satu batch kami
untuk mengeratkan lagi ikatan silaturahim kami

Semua ini menguatkan lagi persahabatan kami
Walaupun kadang-kadang ada sedikit salah faham
Biasa la, adat kita berkawan, bersahabat, sudah seperti adik beradik
Moga Persahabtan kita kekal selamanya
Salam Persahabatan =))

1 comment:

Naziera Murnie said...

assalamualaikum. kak. saya student matriks. saya berminat nak sambung degree dlm bidang pendidikan awal kanak2 di upsi. ada interview ke sblm masuk degree?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...